לא רוצים לקבל אותי למסגרת חרדית אני לא רוצה אולפנה ! תעזרו לי
שאלה:
אני רוצה להתקבל למקום חרדי ואם לא אתקבל כנראה שיכניסו אותי לאולפנה. אני נורא לא רוצה להיות באולפנה, אני רוצה לקבל על עצמי קבלה כדי שאתקבל למסגרת חרדית. כדאי לי לקבל על עצמי לא לראות טלוויזיה? אני באמת צריכה עזרה הרב , אני מיואשת כבר;(( תודה רבה הרב, האתר הוא פשוט האור האחרון שנשאר לי בעולם השחור שלי
תשובה:
אחותי היקרה , טלוויזיה היא מכשיר שמשחית את נפש האדם , אשרי מי שזוכה להינצל מזה. בכל אופן , חשוב לנו מאוד שתצרי איתנו קשר באמצעות הצור קשר שבאתר ונעזור לך למצוא מסגרת תורנית טובה בע"ה , בלי קשר תמיד טוב לקבל קבלה ולהרבות בתפילה כדי להתקבל למקום תורני יותר שבו מכוונים את הבנות למדרשיות וסמינרים ולא לשירות הלאומי שאסור ע"פ גדולי ישראל.
בקרוב נפרסם מכתב שבו בת אולפנה אוזרת אומץ וכותבת למנהל האולפנה שבמקום לחנך לאהבת ישראל , היא מרגישה שבאולפנה פוגעים ורומסים את הציבור החרדי ומעודדים את הבנות לעשות שירות לאומי בניגוד לדעת גדולי ישראל , המכתב בקרוב !
הערה חשובה: חשוב לומר שאין לעשות הכללה , יש אולפנות שנשמעות לגדולי ישראל ומכבדות את הציבור החרדי , יש אולפנות שמאפשרות לבנות לבחור בין שירות למדרשה וחשוב להציג את הדברים בצורה נכונה ולא בצורה שתפגע חלילה בכבוד האולפנות בא"י.
תגיות:
אולפנה אולפנות לא רוצה להיות באולפנה מסגרת חרדית לא לראות טלוויזיה